Наслов:

АВАНГАРДА ВО МОЈОТ ДВОР

КОН ЏЕЗ ФЕСТИВАЛОТ ШТО МИНАТИОТ ВИКЕНД СЕ ОДРЖА ВО АВСТРИСКОТО МЕСТО НИКЕЛСДОРФ

Издадено на: 19.07.1987
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14543 | Страна: 9


Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Никелсдорф осврт Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат