Наслов:

МУЗИКАТА И РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАЕДНО


Издадено на: 04.07.1987
Автор: Димче Николески
Периодика: Нова Македонија
Број: 14528 | Страна: 7

Забелешка:
есеј

Клучни зборови:
1987 Димче Николески есеј македонско музичко творештво музика и револуција

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат