Наслов:

ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВО НА УНЕСКО

наградата „4 Јули‘ за Тома Прошев за ораториумот „Мир на светот“

Објавено на: 01.07.1987
Автор: Димче Николески
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
Хаградата „4 Јули‘ за Тома Прошев за ораториумот „Мир на светот“

Клучни зборови:
Тома Прошев 4 јули Димче Николески 1987 Македонско радио - Радио Скопје Мир на светот

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат