Наслов:

БОГАТО И КВАЛИТЕТНО

ЉУБЉАНСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

Издадено на: 28.06.1987
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 14522 | Страна: 13


Клучни зборови:
1987 Љубљански џез фестивал Оливер Белопета осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат