Наслов:

ВРАЌАЊЕ НА СТРАНЕЦОТ

МАСИМО САВИЌ

Издадено на: 14.06.1987
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14508 | Страна: 9

Забелешка:
рецензија за прв соло албум Странец во ноќта на Савиќ и кратко интервју

Клучни зборови:
1987 интервју Масимо Савиќ рецензија Странец во ноќта

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат