Наслов:

ИМА ЛИ НЕКОГО НА ТРИБИНАТА?

РИБЉА ЧОРБА ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 07.06.1987
Автор: В. Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14501 | Страна: 8


Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Концерт осврт Рибља чорба

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат