Наслов:

МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 1987


Објавено на: 03.06.1987
Автор: Вера Соколова
Периодика: Македонско радио - Трета програма

Учесници:
Македонска опера

Клучни зборови:
1987 Трета програма Македонско радио МОВ Вера Соколова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат