Наслов:

ПРЕГОЛЕМ ЗАЛАК

КОНЦЕРТ НА УЛИ ЛЕНЦ

Издадено на: 10.05.1987
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14473 | Страна: 9

Програма:
Џез музика
Учесници:
Ули Ленц - пијано, Германија

Клучни зборови:
1987 Ули Ленц џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат