Наслов:

ДИРИГИРАВ СО ОРКЕСТАР НА ИДНИНАТА

МИЉЕНКО ПРОХАСКА ГОСТИН НА НАШИОТ ГЛАВЕН ГРАД

Издадено на: 09.05.1987
Автор: Ана Гапо
Периодика: Вечер
Број: 7398 | Страна: 11

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
1987 Ана Гапо интервју Миљенко Прохаска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат