Наслов:

ЕЛЕГАНЦИЈА И ШАРМ

КОН КОНЦЕРТОТ ШТО ВО ВТОРНИКОТ ВО БЕЛГРАД ГО ОДРЖА ЛЕГЕНДАРНИОТ ФРАНЦУСКИ ВИОЛИНИСТ СТЕФАН ГРАПЕЛИ.

Издадено на: 08.05.1987
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14471 | Страна: 9

Програма:
Свинг
Учесници:
Стефан Грапели - виолина; Џек Севинг - бас; Марк Фосе - гитара
Забелешка:
1987, Насловот не беше внесен во база!!!

Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Марк Фосе свинг Стефан Грапели Џек Севинг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат