Наслов:

ИНСИСТИРАЊЕ НА СЕНТИМЕНТАЛНОТО

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ПИЈАНИСТОТ ФРЕД ДОШЕН ОД ЗАГРЕБ

Објавено на: 23.04.1987
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7386 | Страна: 15

Програма:
Полонези од Ф. Кс. Моцарт и Две ноктурна и балада бр. 4 од Шопен.
Учесници:
Фред Дошен - пијано, Хрватска

Клучни зборови:
Полонези Ф. Кс. Моцарт Две ноктурна Балада бр. 4 Владо Чучков Шопен 1987 Фред Дошен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат