Наслов:

ПРИЈАТНА АЛТЕРНАТИВНА АРОМА

КОНЦЕРТ НА МИЗАР ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 19.04.1987
Автор: В. Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14454 | Страна: 9

Учесници:
Група „Мизар“

Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Концерт Мизар осврт

Оригинален извадок: