Наслов:

ЗАПАТИЕТО НА УМЕТНИКОТ ОД РОДНОТО МЕСТО И НАЗАД

По повод концертот на Рахилка Бурзевска

Објавено на: 13.04.1987
Автор: Димче Николески
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Вокална музика.
Учесници:
Рахилка Бурзевска, Младен Раукар
Забелешка:
По повод концертот на Рахилка Бурзевска

Клучни зборови:
Рахилка Бурзевска Димче Николески Вокална музика 1987 Македонско радио - Радио Скопје Младен Раукар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат