Наслов:

НЕ ПЛУКАЈТЕ НА НАС


Објавено на: 12.04.1987
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14447 | Страна: 9

Учесници:
Група „Стренглерс“
Забелешка:
концерт на Стренглерс, Хамерсмит Одеон, Лондон

Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1987 Стренглерс Хамерсмит Одеон

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат