Наслов:

ЧЕКОР ДО УСПЕХОТ

КОНЦЕРТ НА СПАНДАУ БАЛЕИ ВО БЕЛГРАД

Објавено на: 12.04.1987
Автор: В.П.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14447 | Страна: 9

Учесници:
Група „Спандау Балеи“

Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1987 Спандау Балеи

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат