Наслов:

БИЗАРНА МИСИЈА

КОНЦЕРТ ВО ЛОНДОН

Издадено на: 05.04.1987
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14440 | Страна: 9

Учесници:
Група „Мишн“
Забелешка:
за концертот на Мишн

Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Концерт Мишн осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат