Наслов:

БЕЗИЗЛЕЗНА МАНИПУЛАЦИЈА

ЛАЈБАХ ВО БЕЛГРАД

Издадено на: 22.02.1987
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14398 | Страна: 9

Учесници:
Група „Лајбах“

Клучни зборови:
1987 Велибор Педевски Лајбах

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат