Наслов:

ПОТВРДА НА НЕВОЗМОЖНОТО

КОНЦЕРТ НА БИЈЕЛО ДУГМЕ

Издадено на: 08.02.1987
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 14384 | Страна: 10


Клучни зборови:
1987 Бијело Дугме Концерт осврт

Оригинален извадок: