Наслов:

НЕПОВТОРЛИВ МУЗИЧКИ ПРОСТОР

ДРУГИТЕ ЗА НАС

Издадено на: 05.01.1987
Автор: /
Периодика: Вечер
Број: 7293 | Страна: 9

Забелешка:
текст на Хироши Јамасаки за Охридско лето објавен во весникот Ворлд хот лајф

Клучни зборови:
1987 Охридско лето Хироши Јамасаки

Оригинален извадок: