Наслов:

ГРКОТ ЗОРБА НА МИКИС ТЕОДОРАКИС ВО СКОПЈЕ


Објавено на: 01.01.1987
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
„Гркот Зорба“ од Микис Теодоракис.
Учесници:
Хорот и оркестарот на Операта при МНТ, Македонска филхармонија, Софија Михаилиду, Григорис Цистудис, Микис Теодоракис

Клучни зборови:
Микис Теодоракис Гркот Зорба Македонскa филхармонија Софија Михаилиду Григорис Цистудис 1987 Марко Коловски Хорот и оркестарот на операта при МНТ Македонско радио

нема прикачени документи