Наслов:

ВО МУЗИКАТА НЕМА ЕРЕС


Објавено на: 13.12.1986
Автор: Фидан Јакоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14329 | Страна: 7

Забелешка:
интервју со Валери Стефановски

Клучни зборови:
Валери Стефановски интервју 1986 Фидан Јакоски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат