Наслов:

УРНЕБЕСНА ПРЕТСТАВА

ЗА КАРМЕН СО ГОСТИ ОД БОЉШИЈ ТЕАТАРОТ ОД МОСКВА

Издадено на: 18.11.1986
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7255 | Страна: 15

Програма:
Опера „Кармен“ од Жорж Бизе
Учесници:
Владислав Пјавко, Људмила Нам, Лилјана Зенделска, Кире Лијаковски; диригент: Александар Лековски

Клучни зборови:
1986 Александар Лековски Владислав Пјавко Владо Чучков Жорж Бизе Кармен Кире Лијаковски Лилјана Зенделска Људмила Нам

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат