Наслов:

ОД ИЗВОРИТЕ НА ЦРКОВНАТА МУЗИКА


Издадено на: 31.10.1986
Автор: С. Ѓуровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 14288 | Страна: 10

Забелешка:
интервју со Властимир Николовски

Клучни зборови:
1986 Властимир Николовски Ѓуровска интервју награда Панче Пешев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат