Наслов:

ОД ПАЗУВИТЕ НА ЛЕГЕНДИТЕ


Издадено на: 28.10.1986
Автор: Л.Мазова
Периодика: Нова Македонија
Број: 14285 | Страна: 9

Забелешка:
интервју со Љубомир Бранѓолица

Клучни зборови:
1986 Дубровничка легенда интервју Љубомир Бранѓолица Мазова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат