Наслов:

ОРИГИНАЛЕН ШОПЕН


Издадено на: 14.10.1986
Автор: Д.Николески
Периодика: Нова Македонија
Број: 14271 | Страна: 9

Програма:
Дела од Фредерик Шопен.
Учесници:
Павел Скшипек - пијано, Полска
Забелешка:
за концерт на Павел Окшипек, пијано, Полска

Клучни зборови:
1986 Николески Павел Скшипек Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат