Наслов:

КОНСТАНТНА МЕЛОДИСКА ФЛЕКСИЈА

ЦРКОВНОТО ПЕЕЊЕ ВО КЛИМЕНТОВАТА ШКОЛА

Издадено на: 27.09.1986
Автор: д-р Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 14254 | Страна: 9

Забелешка:
есеј

Клучни зборови:
1986 Драгослав Ортаков есеј Црковно пеење

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат