Наслов:

ЧИСТИ ПИЈАНИСТИЧКИ РЕАЛИЗАЦИИ

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ИКУКО ЕНДО-ПИЈАНО ОД ЈАПОНИЈА

Издадено на: 24.07.1986
Автор: В. Чучков
Периодика: Вечер
Број: 7155 | Страна: 11

Програма:
Дела од Јохан Себастијан Бах, Лудвиг ван Бетовен, Фредерик Шопен, Властимир Николовски и Клод Дебиси.
Учесници:
Икуко Ендо - пијано, Јапонија

Клучни зборови:
1986 Владо Чучков Властимир Николовски Икуко Ендо Јохан Себастијан Бах Клод Дебиси Лудвиг ван Бетовен Охридско лето Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат