Наслов:

СРЕДБА СО ПОЗНАТАТА ПИЈАНИСТКА ОД ЈАПОНИЈА – ИКУКО


Издадено на: 19.07.1986
Автор: Ццетанка Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 7151 | Страна: 10

Учесници:
Интерввју

Клучни зборови:
1986 Зојчевска Икуко Ендо интервју

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат