Наслов:

ПРЕСЕЧЕНА ОТСТАПНИЦА

ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ВО БЕЛГРАД

Објавено на: 15.06.1986
Автор: В.Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14150 | Страна: 8

Учесници:
Група „Екатерина Велика“
Забелешка:
концерт на ЕКВ во СКЦ Белград

Клучни зборови:
1986 Педевски Екатерина Велика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат