Наслов:

ПРЕКРАСНА АИДА


Издадено на: 04.06.1986
Автор: Горјан Коруновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14139 | Страна: 10

Програма:
Опера „Аида“ од Џузепе Верди
Учесници:
Жужа Мисура, Владислав Пјавко, Ванда Баргиоловска, Ахиле Танталос, Борислав Александров, Бранимир Стевановиќ

Клучни зборови:
1986 Аида Ахиле Танталос Борислав Александров Бранимир Стевановиќ Ванда Баргиоловска Владислав Пјавко Горјан Коруновски Жужа Мисура Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат