Наслов:

МЕЛОДИЈА ОД ПОЧЕТОК ДО КРАЈ


Издадено на: 24.05.1986
Автор: Горјан Коруновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14128 | Страна: 8

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
Гражина Чопинска, Јово Релин, Александру Агаче; диригент: Фимчо Муратовски
Забелешка:
за Травијата, Мајски оперски вечери

Клучни зборови:
„Травијата“ 1986 Александру Агаче Горјан Коруновски Гражина Чопинска Јово Релин Мајски оперски вечери Фимчо Муратовски Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат