Наслов:

ПРИЈАТНА ОПЕРСКА ВЕЧЕР


Издадено на: 22.05.1986
Автор: Ц. Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 7101 | Страна: 12

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
Гражина Чопинска, Александру Агаке, Јово Рељин; диригент: Фимчо Муратовски
Забелешка:
нецелосно скенирана!!!

Клучни зборови:
„Травијата“ 1986 Александру Агаке Гражина Чопинска Зојчевска Јово Рељин Мајски оперски вечери Фимчо Муратовски Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат