Наслов:

ЕМБРИОН НА СОВРШЕНСТВОТО

ЛОРИ АНДЕРСОН ВО ПАРИЗ

Издадено на: 18.05.1986
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14122 | Страна: 8

Програма:
Современа музика
Учесници:
Лори Андерсон

Клучни зборови:
1986 Адриан Белју Бил Ласвел Велибор Педевски Долет Мекдоналд Лори Андерсон Најл Роџерс современа музика Џенис Пендарвис

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат