Наслов:

МУЗИКАТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ


Издадено на: 17.05.1986
Автор: М. А. Христовска
Периодика: Вечер
Број: 7097 | Страна: 9


Клучни зборови:
1986 Гордана Бачовска интервју Христовска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат