Наслов:

СЛАТКИОТ ВКУС НА ТРИУМФОТ


Издадено на: 11.05.1986
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14115 | Страна: 15

Учесници:
Група „Стинг“
Забелешка:
за концертот на Стинг во Париз

Клучни зборови:
1986 Велибор Педевски Стинг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат