Наслов:

УПОРНОСТА ДОНЕСЕ ПЛОД

МОРАЛ ВО ДОМОТ НА МЛАДИТЕ ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 18.04.1986
Автор: М. В.
Периодика: Вечер
Број: 7073 | Страна: 12

Учесници:
Група „Морал“
Забелешка:
за концертот на Морал не е обележана страната

Клучни зборови:
1986 Морал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат