Наслов:

ЗВУЧНА МОНОТОНИЈА


Издадено на: 05.04.1986
Автор: Горјан Коруновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14081 | Страна: 6

Програма:
Опера „Трубадур“ од Џузепе Верди
Учесници:
Миомир Тасиќ, Анастазија Низамова-Мухиќ; диригент: Антон Колар, Србија
Забелешка:
опера Трубадур, МНТ

Клучни зборови:
1986 Анастазија Низамова-Мухиќ Антон Колар Горјан Коруновски Миомир Тасиќ Трубадур Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат