Наслов:

ДО СОПСТВЕНА ГРАНИЦА?


Издадено на: 21.03.1986
Автор: М. В.
Периодика: Вечер
Број: 7049 | Страна: 12

Учесници:
Група „Меморија“
Забелешка:
за концертот на Меморија во Дом на млади 25 Мај не е обележана страната

Клучни зборови:
1986 Меморија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат