Наслов:

НЕКОЈ МОРА ДА ГО ПЛАТИ ДАНОКОТ

КОНЦЕРТ НА РАЈНЕР БРУНИНГХАУС

Издадено на: 16.03.1986
Автор: В.Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14061 | Страна: 8

Учесници:
Трио: Рајнер Брунингхаус - пијано, Хуго Рид - саксофон, Џо Тенес - тапани
Забелешка:
рецензија за концерт одржан во Студентски град, Белград

Клучни зборови:
1986 Педевски Рајнер Брунингхаус Хуго Рид Џо Тенес

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат