Наслов:

НЕОБИЧНА НОЌ


Издадено на: 26.01.1986
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 14012 | Страна: 8

Програма:
„Болеро“, „Земи ги парите и бегај“, „Третиот свет“, „ Необичен ден“, „Работничката класа оди во рајот“ и др.
Учесници:
Група „Хаустор“, Хрватска
Забелешка:
за концертот на Хаустор од Загреб во Дом на млади 25 Мај

Клучни зборови:
1986 Болеро Велибор Педевски Дом на млади 25 Мај Земи ги парите и бегај Необичен ден Работничката класа оди во рајот Третиот свет Хаустор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат