Наслов:

МУЗИКАТА – ТРАДИЦИЈА

СРЕДБА СО ВИОЛИНИСТОТ ГЕОРГИЈ ЖИСЛИН ОД СССР

Издадено на: 17.01.1986
Автор: М.А. Христовска
Периодика: Вечер
Број: 6995 | Страна: 10

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
1986 Георгиј Жислин интервју Христовска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат