Наслов:

ПРЕСУШЕН АВТОРСКИ ПОТЕНЦИЈАЛ


Издадено на: 30.12.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13629 | Страна: 8

Забелешка:
плочи

Клучни зборови:
1984 Бијело Дугме Оливер Белопета плочи

Оригинален извадок: