Наслов:

„БАДМИНГТОНС“ ПОБЕДНИК


Издадено на: 23.12.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13622 | Страна: 8

Забелешка:
заврши „Рок фест 84“

Клучни зборови:
1984 Бадмингтонс Луј Оливер Белопета Падот на Византија Психо Рок фест 84 Тумба Урбан

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат