Наслов:

САЕМ НА ИЗНЕВЕРУВАЊА


Издадено на: 16.12.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13615 | Страна: 8

Забелешка:
по МЕСАМ

Клучни зборови:
1984 Конкорд Меѓународен саем на музика Белград Оливер Белопета рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат