Наслов:

„ФРЕНКИ“ ИЛИ ДОБРЕДОЈДЕН ШОК


Објавено на: 09.12.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13608 | Страна: 9

Забелешка:
плочи

Клучни зборови:
Оливер Белопета 1984 плочи Френки гоуз ту Холивуд

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат