Наслов:

ДОБАР ПОЧЕТОК


Издадено на: 25.11.1984
Автор: Н.Н.
Периодика: Нова Македонија
Број: 13596 | Страна: 8

Забелешка:
Рок фест 84

Клучни зборови:
1984 Кора Рок фест 84 Тумба

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат