Наслов:

ДЛАБОКИ КОРЕНИ НА ТРАДИЦИЈАТА


Издадено на: 11.11.1984
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 13582 | Страна: 8

Забелешка:
концерт на Катрин, Ескуде и Локвуд

Клучни зборови:
1984 Велибор Педевски Ескуде Катрин Локвуд џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат