Наслов:

ЗАГУБЕН РИТАМ


Издадено на: 04.11.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13575 | Страна: 8

Забелешка:
нов албум на загрепската група „Аеродром“ во издание на „Југотон“

Клучни зборови:
1984 Аеродром Југотон нови плочи Оливер Белопета

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат