Наслов:

ПРИЈАТНА РЕГАТА


Објавено на: 04.11.1984
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 13575 | Страна: 8

Забелешка:
концерти

Клучни зборови:
Оливер Белопета 1984 Катарина Регата

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат