Наслов:

ФЕСТИВАЛ ВО РАСТЕЖ


Издадено на: 02.11.1984
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Вечер
Број: 6627 | Страна: 12

Забелешка:
за џез-фестивалот „Скопје 84“

Клучни зборови:
1984 Костадин Костадиновски Скопје 84 Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат